Over ons

Wie is RijbewijsConcurrent.nl”?

Sinds 15-07-2020 is Website van RijbewijsConcurrent.nl overgenomen door
Verkeersschool de Flits. Verkeersschool De Flits bestaat al sinds 2009 en staat voor pure kwaliteit en continue innovatie. Het is een jong en dynamisch rijschool waarbij ouderwetse waarde en normen nog gelden.

In 2009 zijn wij gestart met het verzorgen van rijlessen in Den Haag. Steeds vaker kregen we de vraag of wij ook motorrijlessen konden verzorgen. Dat doen we nu dus ook!!

Onze bedrijfsfilosofie: ‘Doen’ zit in onze aard! Geen moeilijke verhalen of valse beloftes. Blijf persoonlijk en blijf betrokken; doe het gewoon en doe het vooral goed! Zo simpel kan het zijn.

Autorijden is onze passie!! Als actieve autorijder weten wij wat belangrijk is voor je rijopleiding en staan je met raad en daad bij.

In de loop der jaren kregen wij steeds meer aanvragen, ook voor autorijlessen in andere steden buiten Den Haag. Beetje bij beetje zijn wij onze eigen instructeurs gaan opleiden en begeleiden en zo groeide ons team.

Al 14 jaar de rijschool van Den Haag

Met trots kunnen wij zeggen dat ons vaste team nu bestaat uit 4 professionele instructeurs en dat wij werkzaam zijn in Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Leidschendam en natuurlijk de omstreken.

Wij zijn erg kritisch wanneer het aankomt op het selecteren van onze instructeurs. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat al onze docenten kwalitatief goed auto of motorrijles kunnen geven maar daarnaast vinden we het ook belangrijk dat de kandidaat plezier heeft en gemotiveerd is om te lessen!

Wil je in een flits je rijbewijs halen zonder een cent te veel te betalen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Wil jij heerlijk rondrijden en uitwaaien op de motor? Rijschool Den Haag heeft een grote liefde voor motoren. Wij bieden ook uitstekende mogelijkheden voor je om het motorrijbewijs te halen in Den Haag!

Proefles aanvragen

Je kunt een proefles telefonisch of online aanvragen. Je kunt ook langskomen bij ons hoofdkantoor in Voorburg. Als je de proefles online hebt aangevraagd! Dan bellen wij jou terug om je gegevens door te nemen en een afspraak te maken.

Proefles

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en je krijgt een uitgebreid lesadvies. Na de proefles kan de instructeur een inschatting maken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zal hebben.

De opleiding

De rijinstructeur van Rijschool Den Haag gaat jou optimaal voorbereiden voor je rijbewijs A of B Op die manier ga jij met een zeker gevoel je examen in!
Wij zorgen dat je vlot veilig en zelfstandig kan deelnemen in het verkeer!